Πρόεδρος FIFA: «Άνθρωποι πεθαίνουν, το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα»

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο συμμετείχε σε instagram live του Ρονάλντο και μίλησε για το μέλλον του ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο ισχυρός άνδρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τόνισε πως το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα και δεν πρέπει να πιέζουμε κανέναν και ξεκαθάρισε πως όσο υπάρχει ρίσκο δεν θα παιχθεί ποδόσφαιρο και αν πρέπει να περιμένουμε, θα περιμένουμε για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες.


«Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, άνθρωποι που πεθαίνουν. Και βλέπουμε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Στην Ιταλία τα νούμερα δείχνουν να πέφτουν, πήραν τα σωστά μέτρα.

Οι γιατροί είναι πραγματικοί ήρωες, είναι σαν ένας πόλεμος. Θέλουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε, να δούμε ποδόσφαιρο, αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι η υγεία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα», είπε ο ιταλικής καταγωγής παράγοντας.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο επισήμανε πως αυτό είναι στενάχωρο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, ενώ για το καλεντάρι είπε πως δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τις ζωές των ανθρώπων για έναν αγώνα ποδοσφαίρου και θα γίνουν αγώνες ίσως τον Ιούλιο, ίσως τον Αύγουστο.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί