«Πόκερ» μεταξύ Νάπολι-Ολυμπιακού για Τσιμίκα

Στο προσκήνιο παραμένει για την Νάπολι το όνομα του Κώστα Τσιμίκα. Ο διεθνής μπακ-χαφ έχει καταφέρει την τελευταία διετία μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων». Μία από αυτές είναι η Νάπολι, η οποία έκανε τη κίνησή της τον […]

Στο προσκήνιο παραμένει για την Νάπολι το όνομα του Κώστα Τσιμίκα.

Ο διεθνής μπακ-χαφ έχει καταφέρει την τελευταία διετία μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων».

Μία από αυτές είναι η Νάπολι, η οποία έκανε τη κίνησή της τον Ιανουάριο, χωρίς να καταφέρει να πάρει τον Έλληνα άσο.

Ωστόσο, η «Gazzetta Dello Sport» υποστηρίζει ότι η ιταλική ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες, την ώρα που εκείνοι ζητούν 5 εκατ. ευρώ περισσότερα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της γνωστής ιταλικής εφημερίδας

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας παίκτης για τη θέση, ο Μάριο Ρουί, καθώς η επάνοδος του Φαουζί Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια. Η Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, είναι το προφίλ ενός παίκτη που ιντριγκάρει τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η αποφασιστική στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους».

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί