Ποιο το πλάνο για να «σωθεί» η χρονιά στη Super League

Επανέναρξη του πρωταθλήματος στα τέλη Μαΐου και ολοκλήρωση της σεζόν στα μέσα Ιουλίου προβλέπει η διοργανώτρια αρχή στο πλάνο που θα παρουσιάσει στις ομάδες

«Fast track» πλάνο για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν προβλέπει το πλάνο που θα παρουσιάσει στις ομάδες η Super League στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (02/04)

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Live Sport, εφόσον επιστρέψει μια κανονικότητα, κορονοϊού επιτρέποντος, οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αρχές Μαΐου, μετά από σχεδόν δύο μήνες.


Από ΄κει και πέρα, τα εναλλακτικά πλάνα είναι δύο: Το πρώτο προβλέπει σέντρα στις 23-24 Μαΐου και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά, 30-31 Μαΐου.

Όσον αφορά στα πλέι οφ θα διεξαχθούν σε 10 αγωνιστικές, ενώ εκκρεμούν οι ρεβάνς των ημιτελικών (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Άρης – ΑΕΚ) και ο τελικός του Κυπέλλου.

Το πλάνο προβλέπει όλοι αυτοί οι αγώνες να διεξαχθούν μέσα σε 45 ημέρες, ενώ αν ο χρόνος πιέζει, ίσως γίνουν μέσα σε 40 ημέρες. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η σεζόν στην Ελλάδα μπορεί να ολοκληρωθεί το διάστημα 10-15 Ιουλίου.

Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά
Η Super League φέρεται να έχει έρθει σε συνεννόηση με τη Nova, προκειμένου από τις 10 αγωνιστικές των πλέι οφ, οι 8 να διεξαχθούν Σαββατοκύριακα και να οριστούν μόλις δύο εμβόλιμες μεσοβδόμαδα.

Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι να διεξαχθούν 6 ή 7 αγωνιστικές Σαββατοκύριακο και 3 ή 4 να είναι εμβόλιμες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

(sputniknews – φωτο:Pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί