Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε προς ικανοποίησή του και τον Τιν Γεντβάι να προπονείται σε φουλ ένταση ξεπερνώντας τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε στο φινάλε του αγώνα με τη Ρεν, ενώ για πρώτη φορά μετά από το ματς της 1ης Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ «μπήκε» στην αποστολή κι ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.
Το σημερινό (111/11) πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ απών ήταν ο Χουάνκαρ.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους 23 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.
Υπενθυμίζεται πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Αράο που αποβλήθηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Λαμία.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Βανς ντύθηκε σαν το δικό του viral meme για το Χάλογουιν και “έριξε” το ίντερνετ! vid
- Σοκαριστική σύγκρουση τρένου-φορτηγού καταγράφηκε στην κάμερα, video
- Σύνοδος APEC: Απουσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο Κινέζος πρόεδρος Σι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής
- Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Scream 7» με την Νιβ Κάμπελ 30 χρόνια μετά! vid
- Απίστευτο συμβάν με σύγκρουση αεροσκαφών στη Νέα Υόρκη!
- Ιστορικοί «εφιάλτες» ξύπνησαν για την Γερμανία! Θα συμβεί ό,τι δεν εφαρμόστηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο;
- Ισπανική ορχήστρα έγινε viral ερμηνεύονταςτο …«Espresso Macchiato»! vid
- Άκης Σκέρτσος: Μείωση 27,5% στους θανάτους από τροχαία μεταξύ 2019-2025
- Πέντε νέοι φέρεται ότι σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στο Μίσιγκαν
- Ουκρανία: Φωνές για πλήγματα που θέτουν σε κίνδυνο πυρηνικές εγκαταστάσεις









