Ποδόσφαιρο-Ιταλία (Κύπελλο, φάση των «16»): Στα προημιτελικά Νάπολι, Ίντερ και Λάτσιο

Εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Coppa Italia πήραν απόψε και οι τρεις «μεγάλοι» που αγωνίστηκαν, καθώς δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους. Η Νάπολι νίκησε την Περούτζια 2-0 με δύο πέναλτι του Ινσίνιε στο πρώτο ημίχρονο (26΄, 38΄) και στους «οκτώ» θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου, Λάτσιο. Οι «λατσιάλι», […]

Εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Coppa Italia πήραν απόψε και οι τρεις «μεγάλοι» που αγωνίστηκαν, καθώς δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους.

Η Νάπολι νίκησε την Περούτζια 2-0 με δύο πέναλτι του Ινσίνιε στο πρώτο ημίχρονο (26΄, 38΄) και στους «οκτώ» θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου, Λάτσιο. Οι «λατσιάλι», από την πλευρά τους, συνέτριψαν την Κρεμονέζε με 4-0 (10΄ Πάτριτς, 26΄ Παρόλο, 58΄ πεν. Ιμόμπιλε, 89΄ Κουισάνγκα). Η Ίντερ, τέλος, συνέτριψε στο «Μεάτσα» την Κάλιαρι με 4-1 (1΄, 49΄ Λουκάκου, 22΄ Βαλέρο, 80΄ Ρανόκια – 72΄ Ολίβα) και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζεύγους Φιορεντίνα – Αταλάντα.

Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα στη φάση των «16» στο Κύπελλο Ιταλίας και τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Τορίνο – Τζένοα 5-3 πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση)

Νάπολι – Περούτζια 2-0

Λάτσιο – Κρεμονέζε 4-0

Ίντερ – Κάλιαρι 4-1

Φιορεντίνα – Αταλάντα 15/1

Μίλαν – ΣΠΑΛ 15/1

Γιουβέντους – Ουντινέζε 15/1

Πάρμα – Ρόμα 16/1

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Νάπολι – Λάτσιο

Φιορεντίνα ή Αταλάντα – Ίντερ

Μίλαν ή ΣΠΑΛ – Τορίνο

Πάρμα ή Ρόμα – Γιουβέντους ή Ουντινέζε

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί