Πήρε το πρώτο του «διπλό» ο Παναθηναϊκός!

Η Λαμία «κατέβηκε» έχοντας ως σχηματισμό κι αυτός το 5-3-2, τον Γκαραβέλη στην εστία και τους Προβυδάκη, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Μαζουλουξή και Μαρτίνεθ στα μετόπισθεν. Ενώ Μπεχαράνο, Τζανδάρης και Γκέντσογλου αποτέλεσαν τους κεντρικούς χαφ, με τους Αραμπούλι-Μανούσο να συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 και τον Mπρινιόλι κάτω […]

Η Λαμία «κατέβηκε» έχοντας ως σχηματισμό κι αυτός το 5-3-2, τον Γκαραβέλη στην εστία και τους Προβυδάκη, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Μαζουλουξή και Μαρτίνεθ στα μετόπισθεν. Ενώ Μπεχαράνο, Τζανδάρης και Γκέντσογλου αποτέλεσαν τους κεντρικούς χαφ, με τους Αραμπούλι-Μανούσο να συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 και τον Mπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια και Χουάνκαρ ήταν η τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Λούντκβιστ έπαιξαν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη-Βιτάλ να αγωνίζονται στα άκρα και τον Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί