Πέταξαν μπουκάλια στον Περέιρα οπαδοί της Φενέρ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Βίτορ Περέιρα μετά τη συντριβή που γνώρισε η Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για το Europa League (0-3).Σύμφωνα με την Sabah, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και με το αποτέλεσμα να έχει ήδη κριθεί, οπαδοί της τουρκικής ομάδας πέταξαν μπουκάλια και πλαστικά ποτήρια με νερό στον Πορτογάλο προπονητή […]

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Βίτορ Περέιρα μετά τη συντριβή που γνώρισε η Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για το Europa League (0-3).
Σύμφωνα με την Sabah, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και με το αποτέλεσμα να έχει ήδη κριθεί, οπαδοί της τουρκικής ομάδας πέταξαν μπουκάλια και πλαστικά ποτήρια με νερό στον Πορτογάλο προπονητή θεωρώντας τον βασικό υπεύθυνο για τη βαριά ήττα.
Ο Περέιρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη το δύσκολο κοινό της Φενέρ και υπήρχαν μουρμούρες για εκείνον ακόμη και πριν το χθεσινό ματς, παρότι η ομάδα του είναι πρωτοπόρος στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές με 16 βαθμούς (15 έχουν Τραμπζονσπόρ και Αλτάι).
Μάλιστα είχε ρωτηθεί στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη για την κριτική που του ασκείται και είχε πει: «Αν δεν θες να σου ασκείται κριτική, πρέπει να κάνεις κάποιο άλλο επάγγελμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μη γνωρίζεις το αντικείμενο, αλλά να μιλάς γι’ αυτό. Όλοι είναι προπονητές, όλοι ξέρουν καλύτερα από μένα, όλοι είναι παίκτες και προπονητές. Όμως εγώ είμαι αυτός που πρέπει να παίρνει αποφάσεις κάθε μέρα».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί