Περιμένουν νέα για Καμαρά και Εντιαγέ στον Άρη

Κανονικά θα διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα (9 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουαρίου), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και στον Άρη ετοιμάζονται να διαχειριστούν την κατάσταση με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στην κορυφαία διοργάνωση της Αφρικής.Μέχρι στιγμής εκείνος που δεδομένα θα παίξει στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο διεθνής επιθετικός από τη Μαυριτανία θα αναχωρήσει μετά […]

Κανονικά θα διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα (9 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουαρίου), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και στον Άρη ετοιμάζονται να διαχειριστούν την κατάσταση με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στην κορυφαία διοργάνωση της Αφρικής.
Μέχρι στιγμής εκείνος που δεδομένα θα παίξει στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο διεθνής επιθετικός από τη Μαυριτανία θα αναχωρήσει μετά το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ για την πατρίδα του, ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα για να ξεκινήσει η σχετική προετοιμασία.
Μάλιστα, σήμερα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η οποία θα ενημερώνει για την αποστολή των παικτών που θα βρεθούν στο Καμερούν σε λίγες μέρες.
Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλονικείς είναι σε φάση αναμονής σχετικά με την αντίστοιχη υπόθεση του Μπαντού Εντιαγέ.
Στο «κίτρινο» στρατόπεδο δεν γνωρίζουν ακόμα αν ο παίκτης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Σενεγάλης και αν θα χρειαστεί να αποχωρήσει και εκείνος για την Αφρική μετά το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η σχετική ενημέρωση θα γίνει αύριο, καθώς είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη του ομοσπονδιακού προπονητή της Σενεγάλης, ο οποίος θα ανακοινώσει τη λίστα των παικτών που περιμένει για το Κόπα Άφρικα.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί