Παραμονή Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό βλέπουν στην Σεβίλλη

Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει με μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι τον Ρόνι Λόπες εκφράζουν χθεσινοβραδινά ισπανικά ρεπορτάζ από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα elgoldigital, τα οποία μεταφέρει ο Κώστας Νικολακπόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αναφέρει πως η Σεβίλλη βρίσκεται σε φάση κινητικότητας για την υπόθεση του Βραζιλιάνου φορ.

Μάλιστα, ο διευθυντής του ισπανικού συλλόγου ο διευθυντής του συλλόγου, Μόντσι, σκέφτεται να διαφοροποιήσει τη συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Λόπες έμεινε στην ιστορία ως το πιο ακριβό απόκτημα της Σεβίλλης. Αλλά παρέμεινε στα βιβλία της ως μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις που προσπαθεί να κλείσει ο Μόντσι. Στη Σεβίλλη δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες και την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Νις, όπου αποδείχθηκε αποτυχία.

Το καλοκαίρι πήγε εκ νέου δανεικός στον Ολυμπιακό, όπου μετά από ένα σκιερό ξεκίνημα, τις τελευταίες εβδομάδες ξύπνησε. Ο δεξιός εξτρέμ είναι βασικός στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια κι έχει σημειώσει δύο γκολ. Επιπλέον έχει φανεί να προσαρμόζεται στο τακτικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο παίκτης ανακτά το επίπεδό του και θέλει να επιστρέψει στην καλύτερη εκδοχή του, αυτή που έδειξε στη Μονακό και έπεισε στη Μονακό και έπεισε τη Σεβίλλη να τον αγοράσει.

Στο μεταξύ, στα γραφεία της Σεβίλλης ο Μόντσι αναλύει το μοτίβο βελτίωσης του Λόπες και αρχίζει να καταρτίζει το σχέδιό του για να ανακτήσει μερικά από όσα επένδυσε πάνω του. Το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα είναι μονοετές, αλλά ο διευθυντής του ισπανικού κλαμπ σκοπεύει να κλείσει από τώρα μία συμφωνία αγοράς του.

Στη Σεβίλλη κάνουν υπομονή γιατί ξέρουν ότι ο παίκτης μπορεί να έχει απίστευτη αθλητική άνοδο, που θα κορυφωθεί με την οριστική μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην τρέχουσα συμφωνία των δύο συλλόγων δεν προβλέπεται υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ωστόσο ο Μόντσι θέλει να την συμπεριλάβει για να εξασφαλίσει τη λειτουργία τους μόλις τελειώσει η σεζόν. Το πλάνο του εξαρτάται από το πόσο καλά θα συνεχίσει στον πρωταθλητή Ελλάδας
».

SPORTFM

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί