Παραιτήθηκε λόγω κατηγοριών για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης

Ένα από τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό είναι αυτό των πλαστών πιστοποιητικών και δεν αφορά φυσικά μόνο την Ελλάδα αλλά όλες τις χώρες.

Όπως, για παράδειγμα, τη Γερμανία, όπου έχουμε και την παραίτηση του προπονητή της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Άνφανγκ, αφού το όνομά του εμπλέκεται σε έρευνα που έχει ξεκινήσει για το συγκεκριμένο θέμα η αστυνομία.

Τα πράγματα με τον κορονοϊό δεν είναι καθόλου καλά στη Γερμανία, με τις Αρχές να ανακοινώνουν ότι ξεκινούν άμεσα έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Μία έρευνα στην οποία εμπλέκεται και ο Άνφανγκ, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Βέρντερ Βρέμης, με τον βοηθό Φλόριαν Γιούνγκε να τον ακολουθεί στην έξοδο.


«Εξαιτίας της τεράστιας πίεσης γύρω από τον σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές, εμένα και την οικογένειά μου, αποφάσισα να αποσυρθώ άμεσα από τα καθήκοντά μου ως προπονητής της Βέρντερ Βρέμης», ήταν η λιτή δήλωση του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, ο οποίος πλέον περιμένει την εξέλιξη της σχετικής έρευνας των γερμανικών Αρχών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί