Η βαθμολογία μετά τη 2η αγωνιστική στα playoffs έχει τον ΠΑΟΚ τρίτο στην κατάταξη και πλέον είναι φανερό ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση ενός εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.
Η εικόνα του Δικεφάλου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνιση τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όλοι στην Τούμπα έχουν συνειδητοποιήσει ότι πλέον χρειάζεται και ουσία και αυτή είναι οι βαθμοί.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο (20/06, 20:30) στην Τούμπα. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα με τους Κρητικούς είναι ότι προηγείται ενός από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, το δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο “Καραισκάκης”.
Έτσι αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου η κατάκτηση της πρώτης νίκης στα playoffs είναι επιβεβλημένη ο Αμπέλ Φερέιρα. Αν δηλαδή θελήσει να προφυλάξει κάποιους από τους παίκτες για να τους έχει φρέσκους ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου.
Τα ζητήματα που προέκυψε από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έχουν να κάνουν κυρίως με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο του ο Βιεϊρίνια. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο σήμερα θα φανεί αν θα προφυλαχθεί τις επόμενες ημέρες ή αν θα προπονηθεί κανονικά.
Πρόβλημα δεν υπήρξε με το Δημήτρη Πέλκα που ζήτησε αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επειδή έμεινε από δυνάμεις, χωρίς να έχει ενοχλήσεις, όπως αυτές που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη εβδομάδα.
Από Sport24, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίσκεψη Μ. Χρυσοχοϊδη στην Τουρκία – Τι συζήτησε με τον υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια
- Σε «Τραμπ-Κένεντι» μετονομάστηκε το Κέντρο Κένεντι στις ΗΠΑ
- Τραγωδία μετά από πτώση αεροπλάνου στη Βόρεια Καρολίνα: Πληροφορίες για νεκρούς, vid
- Σ. Φάμελλος: Οι αγρότες χρειάζονται εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση
- Η Λευκορωσία είναι κοντά στην αποκατάσταση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Λουκασένκο
- ΑΑΔΕ: Απλούστευση των διαδικασιών Μητρώου για πολίτες και επιχειρήσεις
- Σαν σήμερα στις 18 Δεκεμβρίου 1892, η πρεμιέρα του αριστουργήματος του Τσαϊκόφσκι “Καρυοθραύστης”
- Ξεκάθαρο: Αυτοί θέλουν τον πόλεμο! Οτιδήποτε άλλο είναι απλά εκτός πραγματικότητας
- Σουηδία: Δεν θα ανοίξει ξανά έρευνα για τη δολοφονία του Ούλοφ Πάλμε, πριν από 40 χρόνια, λόγω έλλειψης στοιχείων
- Θανατοποινίτης θα εκτελεστεί στη Φλόριντα – Είχε καταδικαστεί πριν 40 χρόνια για 5 δολοφονίες









