Η βαθμολογία μετά τη 2η αγωνιστική στα playoffs έχει τον ΠΑΟΚ τρίτο στην κατάταξη και πλέον είναι φανερό ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση ενός εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.
Η εικόνα του Δικεφάλου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνιση τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όλοι στην Τούμπα έχουν συνειδητοποιήσει ότι πλέον χρειάζεται και ουσία και αυτή είναι οι βαθμοί.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο (20/06, 20:30) στην Τούμπα. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα με τους Κρητικούς είναι ότι προηγείται ενός από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, το δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο “Καραισκάκης”.
Έτσι αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου η κατάκτηση της πρώτης νίκης στα playoffs είναι επιβεβλημένη ο Αμπέλ Φερέιρα. Αν δηλαδή θελήσει να προφυλάξει κάποιους από τους παίκτες για να τους έχει φρέσκους ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου.
Τα ζητήματα που προέκυψε από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έχουν να κάνουν κυρίως με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο του ο Βιεϊρίνια. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο σήμερα θα φανεί αν θα προφυλαχθεί τις επόμενες ημέρες ή αν θα προπονηθεί κανονικά.
Πρόβλημα δεν υπήρξε με το Δημήτρη Πέλκα που ζήτησε αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επειδή έμεινε από δυνάμεις, χωρίς να έχει ενοχλήσεις, όπως αυτές που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη εβδομάδα.
Από Sport24, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Αμπού Ντάμπι κλείνει εγκατάσταση αερίου μετά την πτώση συντριμμιών πυραύλων που αναχαιτίστηκαν
- Προσφορές και… κουπόνια αναζητούν οι Έλληνες, που περιορίζουν κι άλλο τις αγορές τους
- Η σπάνια πάθηση που αντιμετωπίζει αδέσποτο γατάκι – Το κάνει να μοιάζει με φουσκωμένο μπαλόνι (BINTEO)
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Μασκοφόρος άντρας μαχαίρωσε τυχαία μια μητέρα στο δρόμο – ΒΙΝΤΕΟ
- Έγινε ρουτίνα και ο πόλεμος στις μέρες μας, vid
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: «Να ανακληθεί η απόφαση της Deutsche Welle σχετικά με την κατάργηση του ελληνικού προγράμματος»
- Αγορά ακινήτων: Το 25% έως 35% των συναλλαγών σε ακίνητα υπερπολυτελείας δεν γίνεται μέσω αγγελιών
- Θα “αναστήσουν” τον Βαλ Κίλμερ για να παίξει σε νέα ταινία!
- Ο Τραμπ απειλεί να «ανατινάξει» το μεγαλύτερο κοίτασμα αερίου του Ιράν μετά τις επιθέσεις στο Κατάρ
- Το υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ ζητεί να εγκριθεί κονδύλι 200 δις για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος στο Ιράν









