ΠΑΟΚ: Μεταγραφή στα χαφ…

Μπορεί στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μεγάλος πρωταγωνιστής να ήταν το VAR, όμως η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ήταν επιεικώς μέτρια. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δικέφαλος εμφανίζεται χωρίς ένταση, χωρίς ενέργεια, χωρίς τη διάθεση να «αφανίσει» τον αντίπαλο. Μπορεί οι Αρκάδες να ήταν μια ομάδα σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας, ωστόσο […]

Μπορεί στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μεγάλος πρωταγωνιστής να ήταν το VAR, όμως η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ήταν επιεικώς μέτρια. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δικέφαλος εμφανίζεται χωρίς ένταση, χωρίς ενέργεια, χωρίς τη διάθεση να «αφανίσει» τον αντίπαλο. Μπορεί οι Αρκάδες να ήταν μια ομάδα σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας, ωστόσο ακόμα κι έτσι οι Ασπρόμαυροι έπαιζαν με την φωτιά. Ακόμα κι όταν το λαγωνικό που λέγεται Κάρολ Σφιντέρσκι βρήκε δίχτυα μέχρι να κλείσει το πρώτο ημίχρονο ίδρωσαν στην Τούμπα.

Οι επαναλαμβανόμενες μέτριες εμφανίσει του ΠΑΟΚ είναι αυτό που πρέπει να προβληματίσει τον Αμπελ Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές και πρέπει άμεσα να βρουν λύσεις. Μπορεί να έρχονται εύκολα ή δύσκολα οι τρεις βαθμοί, αλλά ο Δικέφαλος πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Οι συγκυρίες δεν ευνοούν πάντα τον πιο δυνατό. Κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει. Για να αντιμετωπίζεις και τις δύσκολες καταστάσεις πρέπει να δείχνεις την ποιότητα σου κι αν δεν την έχει καλό θα είναι να την βρεις και μάλιστα άμεσα.

Η ομάδα φωνάζει πως χρειάζεται ενίσχυση, όχι μόνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και στα χαφ. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδα υπάρχουν 5 ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στη μεσαία γραμμή. Απ’ αυτούς μόνο ο Μίσιτς έδειξε πως έχει την φαντασία και την θέληση να πάρει στις πλάτες του την ομάδα και να την βοηθήσει. Οι Μαουρίσιο και Αουγκούστο είναι πιο soft παίκτες και όπως φάνηκε και χθες ήταν σαν να μην υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Εσίτι, αποδείχθηκε μια κακή μεταγραφή, ενώ ο Βέρνμπλουμ ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

Οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, μαζί με τον Αμπελ Φερέιρα πρέπει να τολμήσουν και να φέρουν ένα παίκτη στα χαφ έστω και σ’ αυτό το τελευταίο 10ήμερο των μεταγραφών. Οι διασυνδέσεις στην Πορτογαλία είναι τόσες πολλές που μπορούν να φέρουν ένα ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής με την μορφή του δανεισμού. Το έκαναν με επιτυχία πέρσι με τον ερχομό του Σέρτζιο Ολιβέιρα, μπορούν να το κάνουν και φέτος. Για μένα ενίσχυση η ομάδα στην επίθεση δεν την έχει ανάγκη. Έχει δύο βαριά χαρτιά, Σφιντέρσκι-Άκπομ, που είναι και οι δύο «Killer» όταν είναι στην περιοχή.

Από tp10.gr, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί