ΠΑΟΚ: Με Κρέσπο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (15/12, 17:15), εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις γνωστές απουσίες των Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί και Τέιλορ, όπως και στον τιμωρημένο Μιχαηλίδη. Από εκεί και πέρα, ο Αλεξάντρου Μίριτσα […]

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (15/12, 17:15), εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις γνωστές απουσίες των Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί και Τέιλορ, όπως και στον τιμωρημένο Μιχαηλίδη. Από εκεί και πέρα, ο Αλεξάντρου Μίριτσα προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντιθέτως, λόγω και της απουσίας του Μιχαηλίδη, ο Ρουμάνος τεχνικός επανέφερε τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί