ΠΑΟ-Μπάσκετ: «Είμαστε άρρωστοι και δεν ξέρω ποιο είναι το φάρμακο για να γιατρευτούμε»

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας μίλησε έξω από τα δόντια μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 33 πόντους διαφορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και διασύρθηκε με 66-97 και μπήκε σε περιπέτειες για τα πλέι οφ.

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν για το τριφύλλι ήταν ο Ίβαν Βουγιούκας, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις πάλευε μόνος του για να κρατήσει τη διαφορά σε χαμηλά επίπεδα και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.


Είμαστε “άρρωστοι”. Όπως ήμουν κυριολεκτικά εγώ και ο Παπαγιάννης για δέκα ημέρες άρρωστοι και ακόμα δεν έχουμε συνέλθει, έτσι είναι και μεταφορικά η ομάδα τώρα. Δεν ξέρω ποιο είναι το φάρμακο για να γιατρευτούμε.

Παρουσιάζουμε στην προπόνηση ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλά αυτό δε “βγαίνει” στα παιχνίδια και στον αγωνιστικό χώρο. Το να χάνεις με 30 πόντους στην έδρα σου από οποιαδήποτε ομάδα είναι ένα πολύ γερό ταρακούνημα.

Ο σέντερ των πρασίνων παραδέχθηκε ότι η ΤΣΣΚΑ έπαιξε πολύ καλύτερο μπάσκετ και θέλει από τους συμπαίκτες του να γίνουν πιο σκληροί και αποτελεσματικοί. Ο Ιαν Βουγιούκας στη συνέχεια δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλο του και τόνισε πως θα ήταν αστείος αν έλεγε ότι θα πάνε στη Φενέρ και θα κερδίσουν.


Η ήττα με την ΤΣΣΚΑ πονάει πάρα πολύ και όχι μόνο βαθμολογικά. Δεν θυμάμαι και δεν ξέρω αν έχω υπάρξει στον Παναθηναϊκό με τόσα κακά αποτελέσματα και μάλιστα διαδοχικά. Ελπίζω κάτι να αλλάξει δραστικά, ξεκινώντας από τους παίκτες, για να έχουμε κάποια τύχη στη έδρα της Φενερμπαχτσέ.

Τέλος, ο ψηλός του τριφυλλιού παραδέχθηκε ότι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στην τέταρτη περίοδο αφήσαν το ματς και έπαιζαν πάνω-κάτω σα να κάνουν πλάκα και μπορεί το ματς εκείνη τη στιγμή να είχε χαθεί, αλλά αν είχαν συγκεντρωθεί η διαφορά δεν θα ήταν 30 πόντοι, αλλά 15.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί