Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, που έκανε επέμβαση στο χιαστο του αριστερού γονάτου στα τέλη Σεπτεμβρίου 2023, δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, διότι κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, αισθάνθηκε αστάθεια στο γόνατό του έπειτα από ένα στραβοπάτημα.
Λόγω της ευαισθησίας του για το θέμα μετά από τα χειρουργεία που έχει κάνει, ο Μάγκνουσον θέλησε να πάρει δεύτερη ιατρική γνωμη στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες. Εντέλει αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο, όπου έγινε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο, τον οποίο είχε χειρουργήσει παλαιότερα προτού έρθει στον Παναθηναϊκό, και τενόδεση για σταθεροποίηση του γονάτου.
Ο χιαστός που είχε χειρουργηθεί πέρσι δεν χρειάστηκε να «πειραχθεί», καθότι δεν υπήρχε κανένα ζήτημα εκεί. Ακολουθώντας το πρωτόκολλο της επέμβασης, ο Μάγκνουσον θα έχει νάρθηκα τις επόμενες εβδομάδες και εν συνεχεία θα ξεκινήσει θεραπείες. Συνολικά αναμένεται να μείνει τουλάχιστον 3 μήνες εκτός προπονήσεων.
Η παραπάνω εξέλιξη δεν τροποποιεί κάτι στο μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου. Όπως τονιζόταν απ’ τους «πράσινους» η ομάδα έχει τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς (Γεντβάι, Ίνγκασον, Σένκεφελντ και Πάλμερ-Μπράουν) και δεν προτίθεται να κινηθεί στο «χειμερινό» μεταγραφικό «παράθυρο» για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/pghoto eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νεαρός στις ΗΠΑ έκανε μια σύντομη στάση πριν τη δουλειά και δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε
- Στενό Ορμούζ: Θα στείλει και η Ε.Ε. ναυτικές δυνάμεις; Σήμερα οι αποφάσεις
- Ο Ιταλός παλαιστής που έγινε viral γιατί μάχεται πετώντας…πίτσες στους αντιπάλους του! ΒΙΝΤΕΟ
- Ένας νεκρός από πτώση πυραύλου στο Αμπού Ντάμπι – Επαναλειτουργεί σταδιακά το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
- Κίνα για Τραμπ και Ιράν: «Παραμένουμε σε επαφή με τις ΗΠΑ»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
- Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για… γάτες: Πώς να κρυφτείς όταν πρέπει να σε πάνε στον κτηνίατρο (Vid)
- Κάλας: «Είναι προς το συμφέρον μας να παραμείνουν ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ»
- Γαλλία-Εκλογές: Μεγάλος αριθμός των σοσιαλιστών και ρεπουμπλικάνων υποψηφίων προκρίθηκαν στο 2ο γύρο
- Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,994 δισ. ευρώ καταγράφηκε στον προϋπολογισμό το α’ δίμηνο εφέτος









