Παναθηναϊκός: Θλάση α’ βαθμού στη γάμπα ο Τσάπρας, νοκ-άουτ για 20 μέρες

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα των play off του Conference League με τη Χράντετς (20/8), επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις, καθώς έδειξαν θλάση α’ βαθμού στον υποκνημίδιο μυ (γάμπα) του αριστερού του ποδιού.

Ο εκτιμώμενος χρόνος επανένταξής του Έλληνα μπακ στην ομάδα υπολογίζεται σε περίπου 20 ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως εκτός απ’ τη ρεβάνς με τη Χράντετς (27/8, 20:00) θα χάσει και τους αγώνες του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (31/8, εκτός), με τον ΠΑΟΚ (εντός), με τον Παναιτωλικό (εντός), αλλά και τα πρώτα ματς της League Phase του Κυπέλλου.

Κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα επιστρέψει στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλαμάτα (5η αγωνιστική), το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 ή 20 Σεπτεμβρίου.

AΠΕ-ΜΠΕ/ photo: Eurokinissi Sports

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί