Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Χορντούρ Μάγκνουσον! Το «τριφύλλι» κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να «καλύψει» έγκαιρα το κενό που άφησε στα μετόπισθεν ο Φραν Βέλεθ ο οποίος αποχώρησε για την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη.
Οι «πράσινοι» έχουν ήδη φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Ισλανδό στόπερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έτσι αναμένεται να μπει άμεσα στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού.
Αυτή τη στιγμή, ο Μάνγκουσον βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο και «πετάει» με προορισμό το Βαλχζε της Αυστρίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού και να ακολουθήσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας, εν όψει και των προκριματικών του Europa Conference League.
ΤΟ10 photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στις 23 Μαρτίου αρχίζει η δίκη για τα Τέμπη
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ σε πολεμικό παραλήρημα – Video
- Η αγάπη της Νταϊάν Κίτον για την αρχιτεκτονική – Είχε σπίτι σχεδιασμένο από τον γιο του Frank Lloyd Wright
- Στις ΗΠΑ για την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ ο Κ. Πιερρακάκης
- Τραγωδία στην Κίνα! Οδηγός κάηκε ζωντανός επειδή κλείδωσαν οι πόρτες του ηλεκτρικού ΙΧ, vid
- «Ω Θεέ μου τόσα πολλά λεφτά»: Η viral ατάκα Τραμπ μόλις είδε υψηλόβαθμο Άραβα, vid
- Η βόλτα της πεινασμένης αλεπούς στην Πετρούπολη – Προσπάθησε να κλέψει τσάντα με κρουασάν, vid
- Βόρεια Θαλάσσια Διαδρομή: Τι στόχο έχουν βάλει Ρωσία και Κίνα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην πρεμιέρα της ταινίας «Hamnet» και επαίνεσε την Κλόι Ζάο
- Πεσκόφ: «Η Ρωσία συνεχίζει επί του παρόντος την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων»