Πάμπλο Γκαρσία: «Σε αυτό το γήπεδο μόνο να φυτέψεις καρότα και πατάτες μπορείς»

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε σοβαρά παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ Β’ από την Ξάνθη (0-1) για την 8η αγωνιστική της Super League 2. «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που έπαιξαν πολύ καλά. Πληρώσαμε ότι δεν αρχίσαμε καλά το ματς. Κoιμηθήκαμε στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου, για αυτό και δεχθήκαμε το γκολ. […]

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε σοβαρά παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ Β’ από την Ξάνθη (0-1) για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που έπαιξαν πολύ καλά. Πληρώσαμε ότι δεν αρχίσαμε καλά το ματς. Κoιμηθήκαμε στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου, για αυτό και δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, σε ένα γήπεδο που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φυτέψεις καρότα και… πατάτες. Έχω πει ότι αυτοί οι παίκτες για να εξελιχθούν και να παίξουν στην πρώτη ομάδα, χρειάζονται ένα καλό γήπεδο. Παίζουμε ποδόσφαιρο, έχει να κάνει με τα πόδια και η μπάλα δεν πετά ψηλά. Όταν το γήπεδο είναι σε τέτοια κατάσταση, πώς μπορείς να αποδώσεις; Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά χρειαζόμαστε έναν καλό αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί