Πάει στα Σπάτα ο Μελισσανίδης – Το μήνυμα της επίσκεψής του

Στα Σπάτα αναμένεται να βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 17:00 και ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου έχει αποφασίσει να παρουσιάσει ο ίδιος τον Αργύρη Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο «τίγρης» θέλει να δείξει πως πιστεύει και στηρίζει τον 41χρονο προπονητή, ο οποίος ανέλαβε πριν από μερικές […]

Στα Σπάτα αναμένεται να βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 17:00 και ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου έχει αποφασίσει να παρουσιάσει ο ίδιος τον Αργύρη Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο «τίγρης» θέλει να δείξει πως πιστεύει και στηρίζει τον 41χρονο προπονητή, ο οποίος ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης».

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης περιμένει όλοι οι ποδοσφαιριστές να σεβαστούν και να συνεργαστούν με τον Ελληνογερμανό κόουτς, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να κάνει την αντεπίθεσή της, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιαννίκης αποτελεί μεγάλο προσωπικό στοίχημα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ οι δύο άνδρες θα έχουν νέα κουβέντα στα Σπάτα, πέρα από τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας που συζήτησαν τις προηγούμενες μέρες.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί