Πάει για ξένο προπονητή η Εθνική – Ποια ονόματα ακούγονται

Ο Τζον Φαν Σιπ αποφάσισε μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας να αποχωρήσει, με τον ίδιο τον Ολλανδό να είναι αυτός που μέσω social media ανακοίνωσε την απόφαση του. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός στο μήνυμα που έστειλε για το «αντίο» του αναφέρθηκε στις διαφορές που είχε με την ΕΠΟ, με την ομοσπονδία […]

Ο Τζον Φαν Σιπ αποφάσισε μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας να αποχωρήσει, με τον ίδιο τον Ολλανδό να είναι αυτός που μέσω social media ανακοίνωσε την απόφαση του.


Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός στο μήνυμα που έστειλε για το «αντίο» του αναφέρθηκε στις διαφορές που είχε με την ΕΠΟ, με την ομοσπονδία από την πλευρά της να έχει ξεκινήσει ήδη το «σαφάρι» για την ανεύρεση του νέου προπονητή της Εθνικής.

Η επόμενη μέρα στη γαλανόλευκη όπως όλα δείχνουν θα έχει και πάλι ξένο προπονητή με τα πρώτα ονόματα να έχουν ξεκινήσει να ακούγονται αλλά την ομοσπονδία να μην έχει κάνει προς το παρόν κάποια επίσημη κρούση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ο προπονητής που αρέσει πολύ στην ΕΠΟ είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, ενώ «παίζει» και αυτό του Φερνάντο Σάντος, που όμως είναι αδύνατον σχεδόν να αφήσει την Πορτογαλία και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, λέγεται ότι γίνεται έρευνα στην ιταλική αγορά για να βρεθεί ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, χωρίς όμως να έχει ακουστεί προς το παρόν κάποιο όνομα.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί