«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Σάββα Θεοδωρίδη.
Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ να προσωποποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα έχει τη μορφή του ανυπέρβλητου Σάββα Θεοδωρίδη.
Αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, υπήρξε μέλος της θρυλικής ομάδας των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων, με τον ίδιο να ξεκινά τη σταδιοδρομία του στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο το 1953. Φόρεσε την ερυθρόλευκη μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1962 όταν και «κρέμασε» τα γάντια του.
Πάντα κοντά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, δεν σταμάτησε λεπτό να τον υπηρετεί από διαφορετικά πόστα, μεταξύ άλλων ως αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός, κατακτώντας, ανάμεσα σε άλλα, επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είχε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου.
Είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και να σηκώσει το κύπελλο του 45ου Πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο του αφιέρωσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη.
Σάββα Θεοδωρίδη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φάμελλος από Θεσσαλονίκη: “Χρειαζόμαστε μια ισχυρή Πολιτεία για να υπάρχει κοινωνικό κράτος”
- Μπλόκο Νίκαιας – Λάρισα: Αποχώρησαν οι αγρότες από τη σήραγγα των Τεμπών
- Ρωσική στήριξη στην Βενεζουέλα! Ανησυχία για τις κινήσεις των ΗΠΑ
- Γεωοικονομική «καταιγίδα» – Νέα τεράστια συμφωνία με «πινελιά» Πούτιν
- Χατζηδάκης: Στον σιδηρόδρομο επιχειρούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, διορθώνοντας παθογένειες δεκαετιών
- Η Ιταλία θέλει να διατηρήσει τη στρατιωτική της παρουσία στον Λίβανο μετά την αποχώρηση των κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ανδρουλάκης: Δύσκολα τα πράγματα στην οικονομία μετά τη λήξη του Ταμείου Ανάκαμψης στο τέλος του 2026
- Τι ισχυρίζονται οι Τούρκοι για τις υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF)
- Στρατιωτική συμφωνία συμμάχων της Τουρκίας στη «γειτονιά» μας
- Άρματα που στάλθηκαν από την μακρινή Αυστραλία καταστράφηκαν από τους Ρώσους, vid









