Ολυμπιακός το εισιτήριο για τους «8»

Έφυγε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός! Με τον Τικίνιο απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Λεβαδειακού, ανατρέποντας το 3-2 του πρώτου αγώνα, και πήραν το εισιτήριο για τους «8». Δύο τέρματα για τον Βραζιλιάνο φορ, που σκόραρε μετά από τα τέλη του Νοέμβρη (25/11) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να δείχνουν […]

Έφυγε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός! Με τον Τικίνιο απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Λεβαδειακού, ανατρέποντας το 3-2 του πρώτου αγώνα, και πήραν το εισιτήριο για τους «8».

Δύο τέρματα για τον Βραζιλιάνο φορ, που σκόραρε μετά από τα τέλη του Νοέμβρη (25/11) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να δείχνουν καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι εμφανέστατη.

Ρέαμπτσουκ, Μαντί Καμαρά είχαν πολύ καλό πρόσωπο μετά τον Τικίνιο, ενώ από πλευράς Λεβαδειακού άρεσαν ο κίπερ Στογιάνοβιτς, ο δραστήριος Πολέτο και ο Νίλι.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί