Ολυμπιακός: Την Πέμπτη η εκδίκαση για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, Παρασκευή για το κεκλεισμένων!

Όπως ενημέρωσε το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, που συμφώνησε πριν από λίγες εβδομάδες η Super League, θα εξεταστεί την Πέμπτη στις 16:00. Μία ημέρα μετά, δε, την Παρασκευή (15/10), επίσης στις 16:00, εκδικάζεται η έφεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με […]

Όπως ενημέρωσε το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, που συμφώνησε πριν από λίγες εβδομάδες η Super League, θα εξεταστεί την Πέμπτη στις 16:00.

Μία ημέρα μετά, δε, την Παρασκευή (15/10), επίσης στις 16:00, εκδικάζεται η έφεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.

Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, λόγω των καπνογόνων, που οδήγησαν σε δύο διακοπές το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν υπότροποι.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν το δικαίωμα έφεσης, η πειραϊκή ΠΑΕ προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να προσβάλει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί