Ολυμπιακός: «Οφείλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια»

Την άποψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα ακόλουθα ερωτήματα όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος ζήτησε η εφημερίδα «Live Sport». Συγκεκριμένα, η εφημερίδα ρώτησε πότε περιμένουν οι Πειραιώτες να επιστρέψουν στις προπονήσεις και στη συνέχεια το πρωτάθλημα και δεύτερον αν είναι υπέρ της επανέναρξης ή της διακοπής του πρωταθλήματος μετά και την επιστολή της UEFA. Στο […]

Την άποψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα ακόλουθα ερωτήματα όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος ζήτησε η εφημερίδα «Live Sport».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα ρώτησε πότε περιμένουν οι Πειραιώτες να επιστρέψουν στις προπονήσεις και στη συνέχεια το πρωτάθλημα και δεύτερον αν είναι υπέρ της επανέναρξης ή της διακοπής του πρωταθλήματος μετά και την επιστολή της UEFA.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υποστηρίζουν πως «πρέπει να εξαντλήσουμε πρώτα όλα τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός. Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει μπροστά το ατομικό συμφέρον του, αλλά ποιο είναι το καλύτερο για όλες τις ομάδες, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Είναι μία άποψη που έχει εκφραστεί δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη και της γενικής διευθύντριας του συλλόγου, Λίνας Σουλούκου.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου υπογραμμίζουν ότι «πρέπει να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή, ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος και ποιος τελευταίος. Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα. Ούτε παύλες, ούτε τελείες, ούτε άνω τελείες.

Στόχος είναι η ολοκλήρωση της Super League. Με μία βίαιη διακοπή θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού του πρωταθλήματος, η UEFA θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής των ομάδων που διακόπηκε στο πρωτάθλημά τους στις διοργανώσεις της. Στην Ελλάδα πάντως, έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όλοι έχουν παίξει δύο φορές με όλους. Σκοπός όμως είναι να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Το ενδεχόμενο διακοπής είναι στο τραπέζι, αλλά πρέπει να είναι απευκταίο. Θα οδηγηθούμε εκεί μόνο για λόγους δημοσίας υγείας και αν δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες».

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί