Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Γκιγιέρμε για το Κατάρ έχει φουλάρει για να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει αρκετά τις υποθέσεις τους, με τον Πέπε να είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο λιμάνι, καθώς όπως αποκάλυψε to10.gr υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με την Γκιμαράες αλλά και με τον παίκτη, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή η προτεραιότητα του Πέδρο Μαρτίνς για αντί-Γκιγιέρμε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο μυαλό του Γκουαρντιόλα : Ετσι χωράει στην Σίτι ο Μέσι (pics)
Στο μυαλό του Γκουαρντιόλα : Ετσι χωράει στην Σίτι ο Μέσι (pics)
ΑΕΚ : Προχωράει τις ανανεώσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα
Όπως επίσης είχε αποκαλύψει to10.gr, οι επαφές ήταν προχωρημένες και πράγματι ο 23χρονος μέσος είναι προ των πυλών από τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός «τρέχει» και την περίπτωση του εξτρέμ, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Γκάρι Ροντρίγκες. Η υπόθεση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ είναι επίσης σε καλό δρόμο και αναμένεται κι αυτή να τελειώσει σύντομα και να φορέσει ο παίκτης τα ερυθρόλευκα.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει ως δανεικό τον Γκάρι, δίνοντας ένα ποσό που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ από αυτά που εισπράττει ο Αφρικανός εξτρέμ από τη Φενερμπαχτσέ (περίπου 2,5 εκατ). Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες δε φαίνεται πως είναι μεγάλη και είναι θέμα χρόνου να καμφθεί, ενώ κομβικό ρόλο έχει παίξει η επιθυμία του ίδιου του Ροντρίγκες να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Από to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τζόρτζια Μελόνι: “Η ημέρα εορτασμού του Χριστόφορου Κολόμβου ήρθε για να μείνει”,vid
- Μία τεράστιας σημασίας κίνηση που έγινε από την Κίνα
- Ο Ν. Ανδρουλάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά: Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή
- Ντόναλντ Τραμπ: “Παράνομος ναρκοηγέτης” ο πρόεδρος της Κολομβίας
- Ληστεία στο Λούβρο: Το στέμμα της αυτοκράτειρας Ευγενίας βρέθηκε κοντά στο μουσείο
- Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών στη Νέα Μάκρη
- Πολυπολική τάξη πραγμάτων παντού: Κάτι που πολλοί ίσως να μην έχουν σκεφτεί
- Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκαν τους λογιστές και απέσπασαν χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα!
- Η καταστροφική εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας που προκάλεσε πανικό στην Ασία, vid
Κύρια Θέματα

















