Τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7 που βρίσκεται απέναντι από το «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει λόγο για τυφλό μίσος, τονίζοντας ότι ο σύλλογος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχονται ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους εδώ και χρόνια. «Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς», επισημαίνουν οι ερυθρόλευκοι.
H ανακοίνωση
Το τυφλό μίσος οδήγησε κάποιους σε μια αποτρόπαια πράξη, τη βεβήλωση του Μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7.
Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η οικογένεια των θυμάτων της Θύρας 7 διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους.
Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δέχεται εδώ και χρόνια μια ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους. Μια επίθεση με στόχο ολόκληρο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα, κρατώντας τις Ερυθρόλευκες ψηλά και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη.
Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η στιγμή που ο Λαβρόφ δίνει ένα μπουκέτο λουλούδια στην ΥΠΕΞ της Β. Κορέας, vid
- Λαδάδικα: Φυλάκιση 1 έτους, με αναστολή, σε 43χρονο για φθορές σε κατάστημα
- Νέο χτύπημα των Ρώσων σε ανεμογεννήτρια στην Ουκρανία, vid
- Παπαθανάσης: Σε πλήρη εξέλιξη, διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους για νέο πρόγραμμα για το στεγαστικό
- Τα 120 νέα μαχητικά που θέλουν άμεσα οι Τούρκοι – Ο ρόλος των Βρετανών και το βλέμμα στο Αιγαίο
- Με… βραχνή φωνή ο Ζελένσκι παραδέχεται τη «δύσκολη κατάσταση» στο μέτωπο, vid
- Από εκεί εκτοξεύτηκε ο πυρηνοκίνητος πύραυλος της Ρωσίας Burevestnik, σύμφωνα με τους Νορβηγούς
- Ο πόλεμος των drones! Το ΒΙΝΤΕΟ από Ουκρανία που πρέπει να ταρακουνήσει αρκετούς
- Θεσσαλονίκη: Υπό καταρρακτώδη βροχή παρέλασαν οι μαθητές κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου
- Τρόμος για ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη- «Θα σου κόψουμε το κεφάλι και θα το κρεμάσουμε στο μπαλκόνι»









