Οι αντίπαλοι των Εθνικών ομάδων πόλο στα World League

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κληρώθηκε στον τέταρτο προκριματικό όμιλο του World League με Κροατία και Ρωσία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί στις 18 Ιανουαρίου εντός έδρας με την Κροατία και στις 5 Μαρτίου εκτός έδρας με τη Ρωσία. Θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου για τη δεύτερη φάση που θα διεξαχθεί στις […]

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κληρώθηκε στον τέταρτο προκριματικό όμιλο του World League με Κροατία και Ρωσία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί στις 18 Ιανουαρίου εντός έδρας με την Κροατία και στις 5 Μαρτίου εκτός έδρας με τη Ρωσία. Θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου για τη δεύτερη φάση που θα διεξαχθεί στις 14-16 Απριλίου.

Εκεί, η πρώτη ομάδα του ομίλου μας θα αγωνιστεί στα χιαστί παιχνίδια με τη δεύτερη του τρίτου ομίλου (Σερβία, Ιταλία, Σλοβακία) και η δεύτερη του ομίλου μας με την πρώτη του συγκεκριμένου γκρουπ.

Θα προκριθούν τέσσερις ομάδες για την τελική φάση, 25-30 Ιουλίου. Εκεί θα συμμετάσχουν τέσσερις ακόμη ομάδες από τα Διηπειρωτικά, όπως και η χώρα που θα διοργανώσει το Super Final.

Στις γυναίκες, η Ελλάδα κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο. Στις 25 Ιανουαρίου θα υποδεχτεί την Ουγγαρία και στις 15 Μαρτίου θα αγωνιστεί στην Ολλανδία. Και οι τρεις ομάδες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, 8-10 Απριλίου.

Ο δεύτερος όμιλος συμπεριλαμβάνει τις Ρωσία, Ιταλία και Ισπανία. Από την Ευρώπη θα προκριθούν για το Super Final (12-17/7) τρεις ομάδες, άλλες τέσσερις θα είναι από τα από τα Διηπειρωτικά συν τη χώρα που θα το διοργανώσει.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί