Οι ανεγκέφαλοι νίκησαν ακόμα μία φορά: Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι αιωνίων στο βόλεϊ λόγω δακρυγόνων έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι για τον αγώνα βόλεϊ ανδρών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός η αστυνομία έκανε ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να αδειάσουν οι εξέδρες στο «Μελίνα Μερκούρη». Ο πρώτος μεγάλος τελικός του League Cup ανάμεσα στους «αιωνίους» ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00, όμως η έναρξή του καθυστερεί αρκετά εξαιτίας της ιδιαίτερα αποπνικτικής ατμόσφαιρας […]

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι για τον αγώνα βόλεϊ ανδρών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός η αστυνομία έκανε ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να αδειάσουν οι εξέδρες στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο πρώτος μεγάλος τελικός του League Cup ανάμεσα στους «αιωνίους» ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00, όμως η έναρξή του καθυστερεί αρκετά εξαιτίας της ιδιαίτερα αποπνικτικής ατμόσφαιρας και εντός του γηπέδου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, οι φίλαθλοι κρατούν τις μύτες και τα πρόσωπά τους, ενώ οι αθλητές των δύο ομάδων αποχώρησαν στα αποδυτήρια έως ότου καθαρίσει το γήπεδο.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί