Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το χειρουργείο στον αγκώνα (εικόνα)

Η ανάρτηση του αθλητή στο Instagram μετά την εγχείρηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε στο χειρουργείο για την επέμβαση στον αγκώνα του και δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία για να αγωνιστεί στην Αυστραλία.


ΟΣτέφανος Τσιτσιπάς μπήκε τελικά στο χειρουργείο, προκειμένου να κάνει την εγχείρηση στον αγκώνα. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός στον αγκώνα ταλαιπωρούσε τον Τσιτσιπά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο πρωταθλητής του τένις και No4 στην παγκόσμια κατάταξη αποφάσισε ότι έφθασε η στιγμή για να κάνει το χειρουργείο.

Η επέμβαση στον αγκώνα του έγινε σε κλινική στην Ελβετία. Αναφορικά με το αν τελικά θα δώσει το παρών στο Australian Open, όπου οι διοργανωτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι μόνο εμβολιασμένοι αθλητές και αθλήτριες θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο Grand Slam, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι θα ταξιδέψει στην Αυστραλία.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον» αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία μετά το χειρουργείο στον αγκώνα του.

Και συνέχισε, επισημαίνοντας: «Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα διεθνή ΜΜΕ είχαν πει για τον Τσιτσιπά πως δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο.

(athensvoice. gr / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί