Ο Πάολο Κοέλιο διέγραψε το προσχέδιο παιδικού βιβλίου που έγραφε σε συνεργασία με τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο αντίκτυπος του σοκαριστικού θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ εξακολουθεί να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Ο συγγραφέας Πάολο Κοέλιο με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε ότι συνεργαζόταν με τον θρύλο του NBA για ένα παιδικό βιβλίο.

«Ήσουν περισσότερα από ένας σπουδαίος παίκτης του μπάσκετ, αγαπημένε Κόμπι Μπράιαντ» έγραψε ο διάσημος Βραζιλιάνος συγγραφέας στον λογαριασμό του στο Instagram τη Δευτέρα.

Σε δηλώσεις του στο AP ο Πάολο Κοέλιο τόνισε ότι διέγραψε το προσχέδιο του βιβλίου.

«Διέγραψα το προσχέδιο επειδή δεν είχε νόημα να το δημοσιεύσω χωρίς εκείνον. Δεν πρόσθετε κάτι ουσιαστικό σε εκείνον ή στην οικογένειά του» σημείωσε.

«Αυτό δεν θα με σταματήσει από το να γράψω τα πράγματα που έμαθα από τον Κόμπι και το πόσο μεγαλειώδης ήταν. Αλλά το παιδικό βιβλίο δεν έχει νόημα πλέον» ανέφερε.

Ο Κόμπι Μπράιαν σκοτώθηκε την Κυριακή σε ηλικία 41 ετών σε συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του , Τζιάνα.

«Τον είδα αρκετές φορές και βεβαιώθηκα ότι είχε πολλά περισσότερα από τον αθλητισμό στο μυαλό του, δεν ήταν πάντα ανταγωνισμός» τόνισε ο Πάολο Κοέλιο. «Ο τραγικός του θάνατος έδειξε ήδη πόσο σημαντικός ήταν για τον κόσμο, όχι μόνο στις ΗΠΑ. Θα συζητάμε την κληρονομιά του για πολλά χρόνια, πολύ πέρα από τον αθλητισμό» πρόσθεσε.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί