Ο Μπράνκο φεύγει, ο Βρύζας έρχεται στον ΠΑΟΚ

Τη δυνατότητα να πάρουν σημαντικά αποφάσεις αναφορικά με την επόμενη σεζόν έχουν στον ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε τηλεδιάσκεψη όλων των ανθρώπων της ΠΑΕ υπό τον Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος – όπως ενημερωθήκατε – προχώρησε σε μία σειρά από επισημάνσεις που αφορούν τον κορωνοϊό και όχι μόνο. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του […]

Τη δυνατότητα να πάρουν σημαντικά αποφάσεις αναφορικά με την επόμενη σεζόν έχουν στον ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε τηλεδιάσκεψη όλων των ανθρώπων της ΠΑΕ υπό τον Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος – όπως ενημερωθήκατε – προχώρησε σε μία σειρά από επισημάνσεις που αφορούν τον κορωνοϊό και όχι μόνο.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως λόγω της διακοπής, θα υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ηρεμία κάποια θέματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τη νέα χρονιά.

Όπως γράφει σήμερα η Metrosport, θα αποχωρήσει ο Μάριο Μπράνκο (έχει και πρόταση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας) που πιθανότατα θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα επαναδραστηριοποιηθεί στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον οργανισμό «ΠΑΟΚ».

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί