Ο Μέσι «σκαρφαλώνει» ψηλότερα μετά την 7η «Χρυσή Μπάλα» με μια γιγαντιαία τοιχογραφία 70 μέτρων

Γιγαντιαία τοιχογραφία προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι ζωγράφισαν σε κτίριο της πατρίδας του Ροζάριο.

Η πόλη Ροζάριο της Αργεντινής συνεχίζει να αποτίει φόρο τιμής στον εμβληματικό ποδοσφαιριστή της, Λιονέλ Μέσι, με αφορμή την 7η«Χρυσή Μπάλα» που κέρδισε πριν μερικές ημέρες.

Αυτή τη φορά χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 200 λίτρα μπογιάς για να ζωγραφιστεί μια εκπληκτική τοιχογραφία ύψους 70 μέτρων.

Το έργο τέχνης ονομάζεται «Messi Abanderado» που σημαίνει «Σημαιοφόρος Μέσι» και δημιουργήθηκε στο πλαϊνό τμήμα ενός κτιρίου. Η γιγαντιαία τοιχογραφία, βαμμένη στα εθνικά χρώματα, μπλε και άσπρο, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του παίκτη, λίγα μόλις μέτρα από το Μνημείο της Εθνικής Σημαίας.

Η τοιχογραφία, που αποτελεί το δεύτερο στάδιο του έργου «Common Messi», το οποίο ξεκίνησε στα μέσα της χρονιάς, με την πρώτη φάση του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, εκπονήθηκε μετά την πρεμιέρα μιας μεγάλης τοιχογραφίας στον «καλύτερο παίκτη στον κόσμο».

«Πιστεύουμε ότι ήταν ένα αγόρι που ως παιδί απέφυγε τις αντιξοότητες και έγινε αυτό που είναι, γιατί γνωρίζουμε τη γειτονιά του, τους ανθρώπους του, την ταπεινοφροσύνη και τη μαγεία του» ανέφερε ο τοιχογράφος Λίτσι.

(sputniknews. gr / photo: video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί