Ο λιγότερο παραγωγικός Μέσι της ιστορίας

Σε μεγάλη πρόκληση εξελίσσεται τελικά η προσαρμογή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και το γαλλικό πρωτάθλημα, αφού ο Αργεντινός διένυσε το χειρότερο πρώτο μισό της καριέρας του.

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του γαλλικού πρωταθλήματος, με την Παρί Σεν Ζερμέν να καταφέρνει να ανταποκριθεί στο ρόλο του ακλόνητου φαβορί, αφού έχει ήδη αποσπαστεί 13 βαθμούς από τη δεύτερη Νις και φαντάζει απλά θέμα χρόνου να επανέλθει στην κορυφή, μετά το διάλειμμα ενός χρόνου που την υποχρέωσε η Λιλ.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει προβληματισμός, καθώς η ονειρική τριάδα με Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Μέσι κάθε άλλο παρά έχει δέσει κα σε αυτό δεν οφείλεται τόσο ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου τον τελευταίο μήνα, αλλά κυρίως το γεγονός ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν είναι όσο λαμπερός έχει συνηθίσει.

Για την ακρίβεια, έπειτα από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο 34χρονος έχει πραγματοποιήσει 11 εμφανίσεις, γεγονός το οποίο δικαιολογείται από το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα εντάχθηκε αργά στους Παριζιάνους λόγω του Copa America, αλλά ακόμα και σε αυτές έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις ένα γκολ και να μοιράσει πέντε ασίστ, τρεις εκ των οποίων σε ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στη Σεντ Ετιέν των 10 παικτών.

Σύμφωνα με αυτούς τους αριθμούς, ο Μέσι πραγματοποίησε το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σε μια σεζόν στην καριέρα του, που μεταφράζεται σε ένα γκολ σε 865 αγωνιστικά λεπτά.

(sport-fm. gr / photo: screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί