Ο Κονέ προσέφερε έξι αυτοκίνητα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

Σημαντική δωρεά από τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ στη μάχη κατά του κορωνοϊού Ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, προχώρησε σε μια ευγενική προσφορά. Ως μέτοχος της εταιρίας Europcar προσέφερε έξι οχήματα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για όλη τη διάρκεια […]

Σημαντική δωρεά από τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ στη μάχη κατά του κορωνοϊού


Ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, προχώρησε σε μια ευγενική προσφορά.

Ως μέτοχος της εταιρίας Europcar προσέφερε έξι οχήματα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης ενισχύοντας έτσι το έργο των ανθρώπων του Δήμου στη μάχη εναντίον του COVID 19.

Η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αναφέρει:

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έπειτα από τις διαρκείς και συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα, παρέλαβε σήμερα 15 Απριλίου 2020, έξι (6) οχήματα (τύπου Van), ευγενική προσφορά του Παναγιώτη Κονέ, μετόχου της εταιρείας Europcar.

Τα οχήματα διατέθηκαν για όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο που καταβάλλουν καθημερινά οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Κονέ και την εταιρεία Europcar που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό αγώνα.

protothema.gr / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί