Ο Κλοπ αποκάλυψε τρία κρούσματα κορωνοϊού στη Λίβερπουλ πριν το ντέρμπι με την Τσέλσι!

Άσχημα τα μαντάτα για τη Λίβερπουλ δύο μέρες πριν το εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι (2/2, 18:30), με τον κορωνοϊό να μην αφήνει σε ησυχία ούτε τους «κόκκινους»! Συγκεκριμένα, ο Γιούργκεν Κλοπ -στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς- αποκάλυψε ότι βρέθηκαν θετικοί τρεις παίκτες αλλά και μέλη του σταφ. «Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και κάποια ακόμη στο σταφ. Δεν […]

Άσχημα τα μαντάτα για τη Λίβερπουλ δύο μέρες πριν το εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι (2/2, 18:30), με τον κορωνοϊό να μην αφήνει σε ησυχία ούτε τους «κόκκινους»!

Συγκεκριμένα, ο Γιούργκεν Κλοπ -στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς- αποκάλυψε ότι βρέθηκαν θετικοί τρεις παίκτες αλλά και μέλη του σταφ.

«Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και κάποια ακόμη στο σταφ. Δεν είναι ωραία η κατάσταση. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιοι είναι καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μοριακά τεστ, αλλά θα το δείτε στην αποστολή. Θα είναι ξεκάθαρο», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ωστόσο, όπως σημείωσε εν συνεχεία, με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν πρόκειται να ζητήσει αναβολή του αγώνα. «Όχι ακόμη, αλλά δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε ακόμη μία μεγάλη διασπορά που 10, 15, 20 παίκτες θα έχουν κορωνοϊό. Για εμάς είναι κάθε μέρα και από ένα. Είναι σαν λοταρία, στεκόμαστε και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτή την στιγμή, πιθανότατα δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας σε λίγες ώρες», υποστήριξε ο Κλοπ.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί