Ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί στο 38 λεπτό όταν οι οπαδοί της Ντεπορτίβο άρχισαν να επιτίθενται στους παίκτες των φιλοξενούμενων. Οι οπαδοί της Deportivo προφανώς εκνευρίστηκαν έντονα από τον Nicolas Dondo της Αργεντινής που πανηγύριζε μπροστά τους.
Οι οπαδοί άρχισαν να επιτίθενται όχι μόνο στους παίκτες αλλά και στους διαιτητές πετώντας τους πράγματα. Κάποιοι οπαδοί εισέβαλαν ακόμη και στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν στους παίκτες.
Μπαστούνια, πέτρες, μπουκάλια έπεσαν πάνω στα άτομα. Κάποια στιγμή, ένα ποδήλατο πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο για να βλάψει έναν από τους παίκτες ή τους διαιτητές.
Στο τέλος, ήταν ο διαιτητής Leandro Aragno που υπέστη τη χειρότερη ζημιά καθώς έπεσε κάτω στο έδαφος κρατώντας το πρόσωπό του. Η Rafaelina Football League θα αποφασίσει τώρα τις επιπτώσεις για αυτές τις ενέργειες.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Κατασβέστηκε η φωτιά σε κτίριο στα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη
- Η φράση που δεν αναφέρθηκε τυχαία – «Σκοτεινό» παρασκήνιο σε υψηλά πολιτικά κλιμάκια
- Ινδία: Αεροσκάφος μεταφοράς ασθενών με επτά επιβαίνοντες συνετρίβη στο Τζαρκχάντ, vid
- Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου – Χαμηλές ταχύτητες στα διόδια Πολυμύλου
- Ανάρτηση Ν. Ανδρουλάκη για την Καθαρά Δευτέρα
- Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις αρχαιοκάπηλων, μελών εγκληματικής οργάνωσης – Ο τρόπος δράσης τους
- Έρικ Ντέιν: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της Κάθριν Χάιγκλ στον ηθοποιό – «Καλό σου ταξίδι, παλιέ μου φίλε»
- Αθώος δήλωσε ο γιος του σκηνοθέτη Ρομπ Ράινερ που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του
- Το Ισραήλ προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια εν μέσω έντασης ΗΠΑ-Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κτίριο των πρώην Κεραμείων Αλλατίνη – Επί ποδός η Πυροσβεστιή
Κύρια Θέματα









