Ο Έλληνας προπονητής της Σααρέμα περιγράφει πώς μολύνθηκαν 7 παίκτες της ομάδας (βίντεο)

Ο Έλληνας προπονητής της εσθονικής ομάδας βόλεϊ Σααρέμα, Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Sports Weekend» για την περιπέτεια που πέρασε ο ίδιος και η ομάδα του μετά τον αγώνα με το Μιλάνο. Πριν από περίπου δέκα μέρες η Σααρέμα αγωνίστηκε εναντίον του Μιλάνο με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες από την ομάδα να νοσήσουν από τον […]

Ο Έλληνας προπονητής της εσθονικής ομάδας βόλεϊ Σααρέμα, Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Sports Weekend» για την περιπέτεια που πέρασε ο ίδιος και η ομάδα του μετά τον αγώνα με το Μιλάνο.

Πριν από περίπου δέκα μέρες η Σααρέμα αγωνίστηκε εναντίον του Μιλάνο με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες από την ομάδα να νοσήσουν από τον κορωνοϊό και τους υπόλοιπους να παραμένουν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Ο κ. Καλμαζίδης υποστήριξε πως δεν έχει κάνει το τεστ για τον ιό καθώς δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα. Η μισή περίπου ομάδα βρέθηκε θετική στον ιό και βρίσκονται τώρα στην 11η μέρα καραντίνας

Μόλις κληρώθηκαν να παίξουν με την ιταλική ομάδα δεν είχε ξεκινήσει η επέλαση του ιού, γι’ αυτό το λόγο έγιναν συστάσεις να μη μεταβούν στην Ιταλία οι παίκτες, αλλά να προσέλθει η ιταλική ομάδα στην έδρα της Σααρέμα.

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα κάποιοι παίκτες παρουσίασαν συμπτώματα, ωστόσο λίγο αργότερα η υγεία τους καλυτέρευσε.

Οι Εσθονοί είναι πολύ συνετοί στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας, σύμφωνα με τον κ. Καλμαζίδη. «Υπάρχει αλληλεγγύη και ψυχραιμία», υποστήριξε ο Έλληνας προπονητής.

megatv.com / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί