ΝΒΑ: Διακοπή μέχρι τον Ιούνιο και…βλέπουμε

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου μπορεί να αναστείλει τις αγωνιστικές δραστηριότητες του μέχρι τον Ιούνιο

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ του NBA στο ESPN, Άντριαν Γουοναρόουσκι, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η αγωνιστική διακοπή στο NBA λόγω του κορονοϊού να διαρκέσει ως τα μέσα Ιουνίου.


Οι ιδιοκτήτες των ομάδων και τα στελέχη τους προετοιμάζονται για το σενάριο αυτό, όπου υπό νορμάλ συνθήκες εκείνη την περίοδο θα ξεκινούσαν οι τελικοί του NBA.

Φυσικά, υπάρχει πάντα και ο φόβος πως η σεζόν δεν θα ξαναξεκινήσει, όμως στο NBA εξετάζουν όλα πιθανά ενδεχόμενα και ένα από αυτά είναι τα ματς να διεξάγονται χωρίς θεατές ή να γίνονται σε πιο μικρά γήπεδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι ομάδες εξετάζουν τη διαθεσιμότητα των γηπέδων τον Αύγουστο για τα πλέι οφ και σύντομα οι ιδιοκτήτες θα έχουν στα χέρια τους μια οικονομική έκθεση αναφορικά με τις οικονομικές ζημίες που θα υποστούν αν διακοπεί τελείως η σεζόν ή αν ξαναρχίσει κάποια στιγμή αλλά χωρίς θεατές.


Στο μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν οτι το NBA ενημέρωσε τις ομάδες πως οι παίκτες μπορούν να φύγουν από σήμερα, με την προϋπόθεση πως θα δίνουν αναφορά για το πού είναι, θα μένουν σπίτι και θα γυμνάζονται.

Κατά τ’ άλλα, το πρωτάθλημα της G-League αναμένεται να αναβληθεί οριστικά για φέτος.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί