ΝΤΡΟΠΗ! Ποιά μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα απειλεί με στάση πληρωμών τους ανεμβολίαστους παίκτες της;;;

Η επιτομή του ρατσισμού!

Σε τεντωμένο σκοινί ισορροπεί η σχέση μεταξύ των ανθρώπων της Μπάγερν με πέντε ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να εμβολιαστούν ενάντια στον Covid-19, με την BILD να αποκαλύπτει τα ονόματά τους και την συνάντηση το πρωί της Κυριακής.

Την ώρα που η Βαυαρία και η Σαξωνία ετοιμάζονται να μπουν σε νέα lockdown, για άγνωστο χρονικό διάστημα, οι παράγοντες της Μπάγερν είναι πλέον πολύ ενοχλημένοι από πέντε ποδοσφαιριστές που αρνούνται να εμβολιαστούν εναντίον του Covid-19.

Η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τους Τζόσουα Κίμιχ, Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ και Μίκαελ Κουιζάνς σε συζήτηση στις 9 το πρωί της Κυριακής (21/11), στην οποία λέγεται πως θα τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί θα τους εξηγήσουν πως έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν τον εμβολιασμό, ταυτόχρονα όμως πως έχει και η ομάδα το δικαίωμα να σταματήσει να τους πληρώνει σε περίπτωση που χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα όπως μπήκε ο Τζόσουα Κίμιχ μετά από επαφή με κρούσμα στη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική Γερμανίας.

Ο Κίμιχ, στον οποίο είχε επιτεθεί ο Μάριο Γκόμεζ πριν από μερικές ημέρες, θα πρέπει να μείνει σε απομόνωση για 14 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της BILD το ποσό των 768 χιλιάδων ευρώ που ισοδυναμεί με τον μισθό δύο εβδομάδων από τα σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία αμείβεται ετησίως.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να μη σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και τους γύρω τους και φυσικά τον σύλλογο σε μία σεζόν στην οποία θέλει να κάνει πρωταθλητισμό εντός κι εκτός συνόρων, χωρίς να αποκλείονται και νέα μέτρα, πιο δραστικά, σε περίπτωση που οι πέντε συγκεκριμένοι αθλητές επιμείνουν στην αρχική τους θέση.

Ένα από αυτά τα μέτρα, όπως εξηγεί η BILD, είναι η προπόνησή τους ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, από τους παίκτες δηλαδή που έχουν εμβολιασθεί, με τους Κίμιχ, Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Τσούπο-Μοτίνγκ, Κουιζάνς να αισθάνονται έκπληξη από την τροπή που έχει πάρει η κατάσταση και από το ενδεχόμενο να υπάρξει στάση πληρωμών απέναντί τους.

(Από sport24 – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί