Ντιλέινι: «Σταματήστε τις ιστορίες για ψεύτικες προτάσεις»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Μάλκολμ Ντιλέινι τις φήμες που τον θέλουν να έχει πρόταση στα χέρια του (σ.σ. ακούγεται από τον Ολυμπιακό). Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως όλα όσα γράφονται για εκείνον είναι ψέματα και παράλληλα αποκάλυψε πως έχει να μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα από το προηγούμενο καλοκαίρι. «Γράφονται άρθρα περί “ενδιαφέροντος” και κάποιος […]

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Μάλκολμ Ντιλέινι τις φήμες που τον θέλουν να έχει πρόταση στα χέρια του (σ.σ. ακούγεται από τον Ολυμπιακό).

Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως όλα όσα γράφονται για εκείνον είναι ψέματα και παράλληλα αποκάλυψε πως έχει να μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα από το προηγούμενο καλοκαίρι.

«Γράφονται άρθρα περί “ενδιαφέροντος” και κάποιος γράφει ολόκληρη ιστορία για ψεύτικες προτάσεις και ένα σωρό άλλα πράγματα, τα οποία έχει επινοήσει. Παρεμπιπτόντως έχω να μιλήσω με τον Μπαρτζώκα από το περασμένο καλοκαίρι. Σταματήστε τα ψέματα και απλά να μαθαίνετε τι ισχύει προτού δημιουργήσετε μία ιστορία», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Αμερικανός γκαρντ.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί