Νικολαΐδης για Μανωλά: «Καλός πονοκέφαλος για τον Μαρτίνς»

Την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Ντέμης Νικολαϊδης, μέσα από την εκπομπή του «Football Club» στο Novasports. Ο παλαίμαχος επιθετικός υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν πλέον ένα ελληνικό δίδυμο στα στόπερ, ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε μήπως ο Πέντρο Μαρτίνς παίξει με τρεις στην άμυνα τώρα που έχει τις κατάλληλες […]

Την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Ντέμης Νικολαϊδης, μέσα από την εκπομπή του «Football Club» στο Novasports.

Ο παλαίμαχος επιθετικός υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν πλέον ένα ελληνικό δίδυμο στα στόπερ, ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε μήπως ο Πέντρο Μαρτίνς παίξει με τρεις στην άμυνα τώρα που έχει τις κατάλληλες λύσεις.

«Ο Ολυμπιακός έχει δίδυμο στα στόπερ εθνικής ομάδας. Δύο παίκτες με καριέρα στο εξωτερικό, έμπειροι. Βέβαια, υπάρχει κι ένας Σισέ, ο οποίος δεν ξέρω πως θα βγει από την ενδεκάδα, αλλά είναι καλό να έχεις τέτοια προβλήματα. Αν γίνει τελικά και το Κόπα Άφρικα, θα χρειαστούν και περισσότεροι παίκτες. Ισως γι’ αυτό έγινε αυτή η μεταγραφή. Ο Μανωλάς είναι αμυντικός κι έπαιξε στο καλύτερο αμυντικά πρωτάθλημα που υπάρχει (σ.σ Serie A). Το θέμα είναι να δέσει με τον Σωκράτη ή με τον Σισέ. Ή θα παίξουν με τρεις; Καλός πονοκέφαλος για τον Μαρτίνς», είπε μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί