Νίκη-πρόκριση για Σενεγάλη, στον πάγκο ο Σισέ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στην τρίτη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ, στη ζώνη της Αφρικής, πήρε η Σενεγάλη! Η ομάδα του Αλιού Σισέ πέρασε με σκορ 3-1 από την έδρα της Ναμίμπια και εξασφάλισε την πρωτιά και την πρόκριση. Πρωταγωνιστές για τη Σενεγάλη οι Μανέ, Ντιεντιού που τα έκαναν… όλα για να έρθει το μεγάλο «διπλό». Αρχικά, στο 22ο […]

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στην τρίτη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ, στη ζώνη της Αφρικής, πήρε η Σενεγάλη! Η ομάδα του Αλιού Σισέ πέρασε με σκορ 3-1 από την έδρα της Ναμίμπια και εξασφάλισε την πρωτιά και την πρόκριση.

Πρωταγωνιστές για τη Σενεγάλη οι Μανέ, Ντιεντιού που τα έκαναν… όλα για να έρθει το μεγάλο «διπλό». Αρχικά, στο 22ο λεπτό ο Μανέ σέρβιρε το 1-0 του Ντιεντιού, με τον Σαλουλιλέ να ισοφαρίζει για λογαριασμό των γηπεδούχων μετά από ένα πεντάλεπτο. Ο Ντιεντιού σκόραρε εκ νέου στο 51’ μετά από ασίστ του Σις, για να έρθει ο Μανέ να του μοιράσει άλλη μία ασίστ στο 84’ και ο φορ της Σενεγάλης και της Αλάνιασπορ να πετυχαίνει χατ-τρικ για το τελικό 3-1.

Ο Παπ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε ούτε σήμερα, βλέποντας το ματς από τον πάγκο, με το δίδυμο των στόπερ να αποτελείται από τον Κουλιμπαλί της Νάπολι και τον Ντιαλό της Παρί Σεν Ζερμέν!

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί