Νίκη 2-0 για τον ΠΑΟΚ

Η δουλειά έγινε για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, που μπορεί να χαμογελά και για εσωτερικές μεταγραφές! Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε 2-0 των Αγρινιωτών στην Τούμπα, μπαίνοντας με το τρίποντο στο 2022, με πρωταγωνιστές έναν παλιό και έναν… καινούριο. Ο λόγος για τον Κούρτιτς που ευστόχησε σε ένα από τα δύο πέναλτι που εκτέλεσε (στο 9’ νικήθηκε από τον Μελίσσα, […]

Η δουλειά έγινε για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, που μπορεί να χαμογελά και για εσωτερικές μεταγραφές! Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε 2-0 των Αγρινιωτών στην Τούμπα, μπαίνοντας με το τρίποντο στο 2022, με πρωταγωνιστές έναν παλιό και έναν… καινούριο.

Ο λόγος για τον Κούρτιτς που ευστόχησε σε ένα από τα δύο πέναλτι που εκτέλεσε (στο 9’ νικήθηκε από τον Μελίσσα, στο 29’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα) ανοίγοντας το σκορ και για τον Ζαμπά, που αγωνίστηκε κανονικά μετά την επιστροφή του από τη Βραζιλία και με πλασέ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Από την πλευρά του, ο αξιόμαχος Παναιτωλικός που είχε πολλά προβλήματα στις τελευταίες εβδομάδες λόγω κορωνοϊού, έμεινε με το «αχ» του δοκαριού στο 52’, αλλά και στη φάση του 82’, που ο Λύρατζης πρόλαβε τον Βέργο, πριν ο τελευταίος στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ είναι στους 31 βαθμούς και στο -2 από την ΑΕΚ, ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε 10ος και στους 15.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί