Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για Ρώσο πρωταθλητή: Ελεύθερη κατάδυση στα 113 μέτρα! (Vid)

Ο Ρώσος πρωταθλητής έθεσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, με μία ελεύθερη κατάδυση 113 μέτρων, την οποία πραγματοποίησε σε τέσσερα λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα.

Ο Ρώσος ελεύθερος δύτης Αλεξέι Μολτσάνοφ έθεσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με μία κατάδυση 113 μέτρων με διπλά πτερύγια, στον παγκόσμιο διαγωνισμό ελεύθερης κατάδυσης AIDA, που πραγματοποιήθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ στην Αίγυπτο.

Ο δύτης χρειάστηκε τέσσερα λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα για να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ των 112 μέτρων του Γάλλου Αρνό Ζεράλντ, που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο.

«Το βασικό είναι να χαλαρώσω και να ξεπεράσω τα όριά μου. Γι ‘αυτό και ο Αρνό και εγώ κάθε χρόνο ανταγωνιζόμαστε όχι μεταξύ μας αλλά με την αντίληψή μας για τις ικανότητες του ανθρώπινου οργανισμού. Και κάθε φορά αποδεικνύουμε ότι είναι απεριόριστες», δήλωσε ο Μολτσάνοφ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Μολτσάνοφ είναι οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (AIDA και CMAS), κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση, πρόεδρος της Ένωσης «Freediving Federation» και πρόεδρος της AIDA Ρωσίας.

Δείτε το βίντεο:

sputnik / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί