Νέα καλή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο

Το Μιλγουόκι απέδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα της Ανατολής καθώς επικράτησε μέσα στο Τορόντο των Ράπτορς με 108-97, σε ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων με τα καλύτερα ρεκόρ της περιφέρειας.Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε δυσκολίες από την άμυνα των πρωταθλητών αλλά προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του και σε άλλους τομείς πέραν του σκοραρίσματος και […]

Το Μιλγουόκι απέδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα της Ανατολής καθώς επικράτησε μέσα στο Τορόντο των Ράπτορς με 108-97, σε ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων με τα καλύτερα ρεκόρ της περιφέρειας.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε δυσκολίες από την άμυνα των πρωταθλητών αλλά προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του και σε άλλους τομείς πέραν του σκοραρίσματος και τα κατάφερε περίφημα ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 19 πόντους (3/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7/8 βολές), 19 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής.
Ο Κρις Μίντλετον με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς, με τον Έρικ Μπλέντσο να προσθέτει 17 πόντους και τον Μπρουκ Λόπεζ 15 πόντους.
Για τους γηπεδούχους ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 22 πόντους και ο Φρεντ Βανφλίτ είχε 14 πόντους. 
Στο Λος Αντζελες οι Λέικερς χρειάστηκαν τη 40άρα του Λεμπρόν Τζέιμς προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της Νέας Ορλεάνης με 118-109. 
Ο «βασιλιάς» τελείωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους (12/16 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 1/2 βολές), 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ ακολούθησε σε απόδοση ο Αντονι Ντέιβις με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Για τους Πέλικανς ο Μπράντον Ινγκραμ είχε 34 πόντους ενώ 29 πόντους είχε ο Ζάιον Ουίλιαμσον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί