MVP για την 14η αγωνιστική της Basket League, αναδείχθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά φέτος MVP αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στο ΣΕΦ.

O 29χρονος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, είχε αναδειχθεί Πολυτιμότερος στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ για την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League με 21 πόντους, 21 ριμπάουντ και 39 βαθμούς στο ranking.

Ο Μιλουτίνοφ στην χθεσινή (15/1) νίκη των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ επί του Κολοσσού H Hotels Collection κατάφερε να συγκεντρώσει 31 βαθμούς στο ranking επίδοση, πετυχαίνοντας έτσι την καλύτερη επίδοση μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Σέρβος σέντερ συγκέντρωσε 18 πόντους με 8/10 βολές, 5/8 δίποντα, πήρε 15 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκανε δύο κοψίματα και ένα φάουλ, ενώ κέρδισε 9 φάουλ σε 32’ και 7’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί