Μπράνκο: Ο Σαββίδης θέλει να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης

Ο Μάριο Μπράνκο φιλοξενήθηκε σε ζωντανή συζήτηση γύρω από το ποδόσφαιρο και μιλώντας στους συμπατριώτες του στάθηκε στη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ, τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και τα σχέδια για την επόμενη σεζόν. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Θα πρέπει να ξέρετε πως η πίεση που υπάρχει στον […]

Ο Μάριο Μπράνκο φιλοξενήθηκε σε ζωντανή συζήτηση γύρω από το ποδόσφαιρο και μιλώντας στους συμπατριώτες του στάθηκε στη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ, τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και τα σχέδια για την επόμενη σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Θα πρέπει να ξέρετε πως η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ δεν είναι μικρότερη από αυτή που βλέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Πιο αναλυτικά ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» είπε:

Για το αν θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών γενικά σε όλο τον κόσμο: «Αυτή την εποχή λόγω της πανδημίας νομίζω ότι αν πρέπει να τεθεί θέμα συζήτησης στις ομάδες αυτό πρέπει να αφορά τα υψηλά συμβόλαια. Οι οικονομικά ισχυρές ομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα. Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές περιόδους θεωρώ πως ίσως αυτή του Δεκεμβρίου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για τους συλλόγους και όχι αυτή του καλοκαιριού».

Για το αν η εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο αλλάζει και τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ: «Συζητήσεις γίνονται κάθε δυο μέρες. Δουλεύουμε πολλά θέματα συνεχώς. Θα πρέπει να ξέρετε πως η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ δεν είναι μικρότερη από αυτή που βλέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το αν θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ εάν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας:

«Φυσικά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάρει και το Πρωτάθλημα. Δείτε πόσο έχει κοντράρει ο ΠΑΟΚ τη Μπενφίκα στα παιχνίδια που έδωσε στο παρελθόν».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και μεγάλη υπόθεση για τον σύλλογο. Εχει χρήματα αλλά και όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης»

Ρωτήθηκε για την περσινή κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ: «Θα είμαι δίκαιος και θα πω ότι η δική μου συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν μικρή γιατί ήδη ο ΠΑΟΚ είχε μια σπουδαία ομάδα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι οπαδοί και η στήριξη που παρέχουν στην ομάδα. Είμαι περήφανος για το νταμπλ, είναι σημαντικό που ήμουν παρών στην κατάκτηση του νταμπλ».

thestival.gr / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί