Έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων φαίνεται πως είναι ο Λιβάι Γκαρσία, εξέλιξη που γεμίζει με χαμόγελα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και κυρίως τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που βλέπει ένα από τα βασικά του επιθετικά όπλα να είναι έτοιμος από τον αρθροσκοπικό καθαρισμό στον οποίο είχε υποβληθεί.
Από την στιγμή που τέθηκε ως δεδομένο ότι ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ-Τομπάγκο ήταν σχεδόν απίθανο να προλάβει την πρεμιέρα της Super League 1 με τον Ιωνικό, ο επόμενος στόχος είναι να προλάβει την δεύτερη αγωνιστική στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, κάτι που φαίνεται πως θα συμβεί.
Με δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε πίεση στον ποδοσφαιριστή για να παίξει στο κυριακάτικο ματς στο ΟΑΚΑ δεν θα είχε καμία ουσία, με δεδομένο ότι ο Σέρβος κόουτς έχει αρκετές αξιόπιστες επιλογές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Black Rabbit: Το σκοτεινό δράμα με τους Jason Bateman και Jude Law είναι ο άξιος “διάδοχος” του Ozark
- Ο Τραμπ είπε πως διαφωνεί με τον Στάρμερ στο θέμα της αναγνώρισης ενός παλαιστινιακού κράτους
- Συνάντηση του Μαχμούντ Αμπάς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
- Σοκαριστικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό,vid
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
Κύρια Θέματα

















