Μουσικές Αγάπης: Όταν αθλητισμός και μουσική ένωσαν δυνάμεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις δύσκολες στιγμές είθισται να βγαίνουν μπροστά οι κορυφαίοι. Και αυτό έκαναν 16 από τους καλύτερους αθλητές και ανθρώπους του αθλητισμού της χώρας, καθώς και 16 σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό challenge ‘Μουσικές Αγάπης’ που διοργανώθηκε από την 24MEDIA σε συνεργασία με τη Follow Me Now, με […]

Στις δύσκολες στιγμές είθισται να βγαίνουν μπροστά οι κορυφαίοι.

Και αυτό έκαναν 16 από τους καλύτερους αθλητές και ανθρώπους του αθλητισμού της χώρας, καθώς και 16 σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό challenge ‘Μουσικές Αγάπης’ που διοργανώθηκε από την 24MEDIA σε συνεργασία με τη Follow Me Now, με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορωνοϊό.

Από τον Γιώργο Νταλάρα και την Άννα Βίσση, μέχρι τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τη Μαρία Σάκκαρη, από τον Κώστα Μακεδόνα και τον Αντώνη Ρέμο, μέχρι τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Δώνη και πολλούς ακόμα, η προσπάθεια γιγαντώθηκε με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλές χιλιάδες ευρώ στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας για την καταπολέμηση του Covid-19.

Κεντρικός παρουσιαστής της ζωντανής εκπομπής ήταν ο διευθυντής του Sport24.gr, Παντελής Βλαχόπουλος, σε μια βραδιά που για περισσότερες από 3 ώρες είχε μουσική, αθλητικά και κοινωνικά σχόλια των πρωταγωνιστών που αποδέχθηκαν κάθε challenge, αλλά και μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα. Φυσικά είχε κι ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους ανθρώπους τους συστήματος υγείας, που μάχονται καθημερινά όλο αυτό το διάστημα, βοηθώντας μας να νικήσουμε αυτό τον ‘εχθρό’.

Δείτε όλα όσα έγιναν στις Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert:

*Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στις δισκογραφικές εταιρείες των καλλιτεχνών που αποδέχθηκαν αμέσως το challenge μας για καλό σκοπό, την Panik Records, τη Minos EMI, τη Heaven και την Cobalt Music.

** Στήριξε κι εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορωνοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

sport24.gr/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί