Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου»

Τη χαρά του για το γεγονός ότι αναδείχθηκε σε ήρωα της εθνικής Ρουμανίας -αλλά και την βοήθεια που είχε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο- υπογράμμισε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο καθοριστικό ματς με τη Ρουμανία, ο άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ήμουν τρομερά αποφασισμένος και νομίζω ότι φάνηκε στο παιχνίδι μου. Είχαμε τον έλεγχο […]

Τη χαρά του για το γεγονός ότι αναδείχθηκε σε ήρωα της εθνικής Ρουμανίας -αλλά και την βοήθεια που είχε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο- υπογράμμισε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο καθοριστικό ματς με τη Ρουμανία, ο άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε:

«Ήμουν τρομερά αποφασισμένος και νομίζω ότι φάνηκε στο παιχνίδι μου. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είπα ότι αξίζουμε τη νίκη.

Το ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο, υπάρχουν στιγμές που είσαι κάτω, στο έδαφος, υποφέρεις και μετά έρχονται οι καλές στιγμές, της χαράς, της ευτυχίας.

Γι ‘αυτό αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, σκόραρα με την επιστροφή μου στην Εθνική. Ένα χρόνο μετά. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω, να βοηθήσω την ομάδα και γιατί όχι, να ξανακληθώ».

Αναφερόμενος, δε, στην πορεία του στον ΠΑΟΚ, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος, έχω μάθει πολλά από κάθε ομάδα. Και ειδικά τώρα στον ΠΑΟΚ, έχω εξελιχθεί πολύ πνευματικά και χαίρομαι που είμαι σε καλή κατάσταση.

Τα πάω εξαιρετικά με τον κ. Λουτσέσκου. Δεν πέρασα πολύ καλά στη Σαουδική Αραβία και με βοήθησε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Μιλήσαμε πριν έρθω στην Εθνική αλλά όσα είπαμε, μου είπε να μείνουν μεταξύ μας».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί